Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Laaya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Je voorspelling is uitgekomen je zag me gaan drinken op een drukke plek met hem voor december en een gesprek aangaan dat goed zal aanvoelen. Dit klopt. We zijn wezen drinken bij Starbucks in een trein station in Brussel op 25 november.




Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Ik ben echt onder de indruk van Laaya. Ze wist werkelijk alles, heel snel tot in detail. Voor mij in een heel moeilijke situatie nu, had ik dit echt nodig.




Ervaring van Demet met medium Laaya   Ervaring van Demet met medium Laaya   Ervaring van Demet geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya, waar ik er voor mezelf niet uit kwam heb jij dingen zuiver gezien. Wist het ergens wel, maar het is toch even fijn om soms hulp in te schakelen. Ik kijk uit naar de beelden die jij nog meer zag. Heb er de volste vertrouwen in. Dikke knuffels.




Ervaring van C met medium Laaya   Ervaring van C met medium Laaya   Ervaring van C geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Laaya is een hele lieve en wijze dame. Alles wat je zei was herkenbaar. Bedankt voor het hartverwarmende gesprek en je advies.

Veel liefs,
B.




Ervaring van B met medium Laaya   Ervaring van B met medium Laaya   Ervaring van B geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Wauw alles klopt wat Laaya zegt en ziet.
Tot in details.
Ze is ongelooflijk goed.
Dankjewel Laaya voor jouw mooie Reading.
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met medium Laaya   Ervaring van Anoniem met medium Laaya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya. Ik wil je bedanken voor de mooie reading ik kijk uit naar me verhuizing naar het buitenland. Je hebt echt een gave en ziet alles bijzonder helder.




Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya. Ik wil je bedanken voor de mooie reading ik kijk uit naar me verhuizing naar het buitenland. Je hebt echt een gave en ziet alles bijzonder helder.




Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N met medium Laaya   Ervaring van N geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Heldere en duidelijke reading. Heel liefdevol medium die je zuivere toekomstbeelden geeft en aanmoedigt daar het geduld voor op te brengen. Prachtig.




Ervaring van Jon met medium Laaya   Ervaring van Jon met medium Laaya   Ervaring van Jon geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Een vrouw met een bijzondere gave. Doortastend. Vriendelijk en respectvol.




Ervaring van Lies met medium Laaya   Ervaring van Lies met medium Laaya   Ervaring van Lies geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Bedankt voor je mooie reading. Liefs A.




Ervaring van Brenda met medium Laaya   Ervaring van Brenda met medium Laaya   Ervaring van Brenda geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Je bent een topper. Alles is uitgekomen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Saina met medium Laaya   Ervaring van Saina met medium Laaya   Ervaring van Saina geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya, super bedankt voor de reading van zojuist. Ik herkende veel in wat je zei en ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Dank je voor deze inzichten en ik bel je zeker weer een keer terug in de toekomst.




Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Wauw Laaya, wat een bijzonder gesprek heb ik met u gehad. U kon mij dingen vertellen die niemand en dan ook echt niemand kon weten en heeft gezien. Grote dank.




Ervaring van O met medium Laaya   Ervaring van O met medium Laaya   Ervaring van O geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden