Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Angell
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Meer dan 10 sterren waard. Zo blij word ik van deze dame. Dank je wel voor de upliftende gesprekken. We keep in touch Liefs x J.




Ervaring van J. met medium Angell   Ervaring van J. met medium Angell   Ervaring van J. geplaatst op 1 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Wat ben jij goed. Je hebt alles zo goed voorspeld, je tijdsaanduiding klopte helemaal. Ik heb er vertrouwen in. Dank je en ik zal je zeker nog eens bellen. Liefs.




Ervaring van Gina met medium Angell   Ervaring van Gina met medium Angell   Ervaring van Gina geplaatst op 1 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Hi Angell, dank je wel weer voor alles. Je bent een topper. Ik wilde alleen nog zeggen alleen voor hem en niet meer voor mij. Je snapt het wel. Heel veel liefs. We spreken elkaar snel. Hopelijk binnen twee weken.




Ervaring van Joan met medium Angell   Ervaring van Joan met medium Angell   Ervaring van Joan geplaatst op 23 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Super bedankt voor de reading. Leuke energie heb je. Heerlijk verfrissend, Ik ga je het zeker laten weten als er weer contact is. Wat een mooie voorspellingen wat ik zelf al wist maar moest het weer horen om vertrouwen te houden. Fijn weekend. x.




Ervaring van J. met medium Angell   Ervaring van J. met medium Angell   Ervaring van J. geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Whaw wat ben jij goed. De exacte maand van je weet, de exacte maand van kennismaking de spijker op zijn kop. Ik heb weer wat vertrouwen gekregen en kijk uit naar de zomerperiode.




Ervaring van Anouk met medium Angell   Ervaring van Anouk met medium Angell   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Een paar weken geleden heb ik Angell gesproken, een hele lieve en geweldige vrouw. Hoe ze alles goed kan beschrijven en ook snel en zuiver doorkrijgt. Ze is echt een aanrader. Ik zou je over 3 weekjes weer terug bellen dus ik spreek je binnenkort weer. Liefs L.F.




Ervaring van F. met medium Angell   Ervaring van F. met medium Angell   Ervaring van F. geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Beste Angell,

Jij voelde direct waar ik mee zat problemen op het werk, ik stuur je dit bericht, jij bent een lieve vrouw om mee te praten en je voelde mijn problemen aan qua slechte sfeer, bedankt voor de tips ik wacht de maand april af en hou je zeker op de hoogte als het zover is. En ik bel je zeker thuis.




Ervaring van Inge met medium Angell   Ervaring van Inge met medium Angell   Ervaring van Inge geplaatst op 11 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Angell is een zeer vlot medium. Nog voordat jij je vraag heb gesteld is ze al aan het werk. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen over wat is en wat herkenbaar is en vandaar uit stelt ze helder vast wat komt. Zeer professioneel medium. Enorme aanrader.




Ervaring van Jon met medium Angell   Ervaring van Jon met medium Angell   Ervaring van Jon geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Lieve Angel, supermooie reading van je gehad.
Je hebt mij gerustgesteld en kijken wat de feest dagen gaan brengen. Ik laat t je gauw weer weten en Welcome Back.

Fijne avond

Happy Girl .




Ervaring van Happy girl met medium Angell   Ervaring van Happy girl met medium Angell   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Ik kan iedereen Angell aanraden. Ik had begin mei gebeld ivm werk gerelateerde vragen (zou ik een nieuwe baan krijgen? Zo ja, wanneer?). Zonder een moment twijfel, en met een goede dosis humor, schetste ze precies hoe het zou verlopen. En ja hoor, ze had in ALLES gelijk. Welke van de sollicitaties het zou worden, de maand waarin het contract zou worden getekend, en ook de lessen die ik moest leren (geduld haha). Bovendien is Angell ook nog eens een hele leuke en vriendelijke vrouw. Een van de beste op de lijn (en ik heb bijna iedereen wel gesproken).




Ervaring van F met medium Angell   Ervaring van F met medium Angell   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Vandaag een prachtige Reading gehad van Angel. Zij voelt goed in op de situatie en wist vrij snel waarover het ging. Voor herhaling vatbaar.




Ervaring van Anoniem met medium Angell   Ervaring van Anoniem met medium Angell   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Angell dank u voor het gesprek. zeer goede duiding in alles. Top .




Ervaring van serafin met medium Angell   Ervaring van serafin met medium Angell   Ervaring van serafin geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met medium Angell
  Ervaring met medium Angell
  Lieve Angell, hartelijk bedankt voor het fijne consult. Ik had je vorige week kort gesproken. Vandaag weer gesproken. Top consult, jij ben echt een aanrader. Ik kreeg mooie voorspellingen te horen. Ik ga je zeker weer bellen. Hartelijk bedankt. B.




Ervaring van B met medium Angell   Ervaring van B met medium Angell   Ervaring van B geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden