Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Annicka
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieverd, ik schrijf mijn recensie meteen na onze gesprek. Vanuit de grond van mín hart, dank je wel voor je wijze woorden, je uitleg, het gesprek op een voor mij totaal ander niveau. Alles klopte Ik zal je mooie, wijze woorden blijven herinneren wanneer ik me kwetsbaar zal opstellen. Heel veel liefs, de dame die je tijdens het gesprek betrapte met stilte terwijl ik met waterogen naar je luisterde. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka, het klopt allemaal wat je zei.
Je bent goed . Telkens heb je gelijk gehad .




Ervaring van Joanna met medium Annicka   Ervaring van Joanna met medium Annicka   Ervaring van Joanna geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Hoi Annicka
Ik heb jou net gesproken en was je zei klopte helemaal. Ik ben wel blij met het vooruitzicht dat er terug een beter contact komt.
Annicka is een heel fijne vrouw met een rustige en zachte stem. Ik bel jou zeker nog. Grtjs.. Anna




Ervaring van Anna met medium Annicka   Ervaring van Anna met medium Annicka   Ervaring van Anna geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Liefste Annicka
Ik had je referenties gelezen en dacht direct haar moet ik bellen, en zonder twijfel kwam je onmiddellijk to the point en vertelde me wat er zich juiste afspeelde in mijn liefdesleven. Je zag alles zonder ik nog maar iets moest vertellen, je voelde de situatie en de persoon perfect aan.. dank je wel voor het rustgevende gesprek, Was zeer aangenaam om met u te praten! Veel liefs Sarah




Ervaring van Sarah  met medium Annicka   Ervaring van Sarah  met medium Annicka   Ervaring van Sarah geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Geweldig vind ik ons gesprek van vanmiddag. Echt super. Je hebt mij inzichten gegeven waar ik een hoop mee kan. You are an Angel.
Dikke knuffel.




Ervaring van A. met medium Annicka   Ervaring van A. met medium Annicka   Ervaring van A. geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Enorm bedankt dat je net voor je verlof inging toch nog ZEER uitgebreid mijn email consult hebt beantwoord.
Dankjewel. Hier heb ik ook veel aan.

Groetjes,
Karin xx.




Ervaring van karin met medium Annicka   Ervaring van karin met medium Annicka   Ervaring van karin geplaatst op 7 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Super straffe dame, heeft mij heel gedetailleerde uitleg gegeven. De moeite waard om te bellen.




Ervaring van Cindy met medium Annicka   Ervaring van Cindy met medium Annicka   Ervaring van Cindy geplaatst op 2 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka, Ik had U zojuist aan de lijn. Wat was ik blij met ons gesprek en met Uw
mooie boodschappen. Heel bijzonder hoe u de dingen zei en doorgaf, met kippenvel momenten.
Dank je we. Tot horens.
Mieke


.




Ervaring van Mieke met medium Annicka   Ervaring van Mieke met medium Annicka   Ervaring van Mieke geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Hoi annicka .
Bedankt al er eerst voor je Reading was weer leerzaam .
En ja vieren doen we hier altijd.




Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Hoi Annicka
Ja ik moet zeggen ben het met jou helemaal eens. Qua vriendschap voel ik het ook zo aan.
Bedankt voor de goede Reading en alles klaart zich wel uit,
Rita.




Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Hoi annicka
Bedankt voor je mooie Reading .wat u zegt van rustig aan te doen met . ben ik zeker mij van bewust gaan we ook doen
Hopelijk al wat u zeg dat dit mag uitkomen.
Bedankt alvast groetjes Rita.




Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met medium Annicka   Ervaring van anoniem met medium Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  gisteren een reading gehad van deze lieve dame en al wat ze zei klopte. ook raad gekregen als relatiecoach en deed deugd zoiets te mogen horen. Hopelijk komen haar mooie voorspellingen uit en kan ik een mooie toekomst tegemoet gaan. Dank je wel voor je reading.




Ervaring van A met medium Annicka   Ervaring van A met medium Annicka   Ervaring van A geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka.
Wat een mooie en fijne reading. De manier waarop je alles uit kan leggen en dingen vertelt die je vooraf echt
niet kon weten. Je hebt mij echt weer in mijn kracht gezet en rust gegeven. Ik geloof absoluut dat de boodschappen en voorspellingen uitkomen. Annick is een aanwinst voor de lijn. Ze is duidelijk in haar inzichten,
een aanrader dus. lieve annicka ik zal je zeker terug bellen.
Lieve mensen bel, je zult het zelf ervaren.

groetjes malika.




Ervaring van malika met medium Annicka   Ervaring van malika met medium Annicka   Ervaring van malika geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Echt een hele lieve vrouw met een fijne stem. Ik ga ervan uit dat haar mooie voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Steef met medium Annicka   Ervaring van Steef met medium Annicka   Ervaring van Steef geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Top medium. echt een lieverd.




Ervaring van Ingrid met medium Annicka   Ervaring van Ingrid met medium Annicka   Ervaring van Ingrid geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Ik ben onder de indruk, wat een ontzettende liefdevolle vrouw. Annicka heeft een prettige, rustige stem en ziet de dingen haarscherp. Knap en bijzonder wat voor informatie zij uit de kaarten krijgt, raadpleeg Annicka, ik vind haar een aanrader.




Ervaring van Pauline met medium Annicka   Ervaring van Pauline met medium Annicka   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Ik heb net een heel fijn gesprek met haar gehad.
Zij is duidelijk, legt alles heel goed uit het hoe en waarom de situatie op dit moment is en hoe het verder zal verlopen. Zij is eerlijk en praat je niet naar de mond wat je graag wilt horen.
Een hele lieve vrouw. Dankjewel voir deze fijne reading.




Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve warme integere vrouw, hoefde haar niks te zeggen en ze begon van zelf alles te vertellen. Alles viel op zn plaats. Gedurende de reading. Ze zij zielsverwanten houden bij de ander een spiegel voor. En dat klopt zeker. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Bedankt. ze is open en eerlijk, zeker een aanrader. liefs in licht en liefde.




Ervaring van Suus met medium Annicka   Ervaring van Suus met medium Annicka   Ervaring van Suus geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Net een heel mooi consult gehad. Niet alleen een heldere voorspelling maar ook inzicht. Alles klopte en is in lijn met mijn gevoel. Er is tijd voor mij genomen. Voor mij 1 van de beste consulenten en ik heb er best veel gesproken. Liefs G.




Ervaring van G met medium Annicka   Ervaring van G met medium Annicka   Ervaring van G geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Beste Annica,
Hartelijk dank voor het mooie consult. Je bent een topper, zuiver en echt gezellig. Alles klopte tot in de kleine details. Ik heb er vertrouwen in dat de voorspelling zal uitkomen. Zeker een aanrader.

Groeten van ik ben het waard om meer te ontvangen op mijn pad.




Ervaring van M met medium Annicka   Ervaring van M met medium Annicka   Ervaring van M geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Super bedankt voor het uitgebreid email-consult.




Ervaring van Gaby met medium Annicka   Ervaring van Gaby met medium Annicka   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka,
Bedankt om naar mij te luisteren in deze moeilijke tijden van mijn leven. Je bent fantastisch. Ik zal een heerlijk ontspannend bad nemen om mijn energie te helpen op te laden. Liefs, Nu weet je wie ik ben. :).




Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Wat een fijne vrouw om mee te praten. Ze legt alles duidelijk uit.
Echt een TOPPER. Liefs B.




Ervaring van Brenda met medium Annicka   Ervaring van Brenda met medium Annicka   Ervaring van Brenda geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka, vandaag heb ik een zeer leuk gesprek met jou gehad. Het is steeds over die man die nu rustig is. Je bent een zeer aangename gesprekspartner en een zeer top medium. Je kon details zeggen dat allemaal klopt. Ik denk steeds aan jouw woorden over mijn situiatie en wou iets voor jou hier laten geschreven. Wij hebben ook over de Corona situatie dit jaar gesproken. Nu weet je wie ik ben :) Je bent Top. Dankuwel. :).




Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Alles dat Annicka mij heeft mogen doorgeven op het gebied van werk en relaties klopte en dat zonder informatie vooraf. Annicka is sowieso een hele fijne vrouw om mee te praten die zich goed kan verplaatsen in de persoon die haar belt. Als je ergens mee zit, raad ik je aan haar eens te bellen. Zodra de oude deuren gesloten zijn en de nieuwe open zijn gegaan, hoor je het van mij. Nogmaals bedankt. M.




Ervaring van M. met medium Annicka   Ervaring van M. met medium Annicka   Ervaring van M. geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Een fantastische dame. Met deze dame kan je diepgaande gesprekken voeren die je raken tot het binnenste van je hart. Haar krachten neem je zo over. Beschrijving van persoon kan ze als de beste. Ik kan nu alleen hopen dat de voorspellingen uitkomen. Bedankt Annicka.




Ervaring van ... met medium Annicka   Ervaring van ... met medium Annicka   Ervaring van ... geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka, ik heb jou gisteren voor de 2de maal mogen spreken. Heel bijzonder ben je als mens en als medium. Je bent heel zuiver en oprecht en voelt haarscherp in. Je maakt het niet mooier of het is. Altijf met het nodige respect, ook naar andere toe, die het minder goed met een ander bedoelen. Bedankt voor jouw inzichten, knal erop. Je bent een grote madam. Als slot wens ik jou een hoopvol 2021 toe.




Ervaring van S. met medium Annicka   Ervaring van S. met medium Annicka   Ervaring van S. geplaatst op 31 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met medium Annicka   Ervaring van S met medium Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka,
Dank voor de emailconsult en aanvullende telefoongesprekken die wij met elkaar hebben gehad. Zo ontzettend bijzonder om met jou te spreken. Je geeft me op een hele fijne manier inzicht, vertrouwen en vooral heeel veel rust kracht. Je readings zijn zo helder en duidelijk. Topper. Tot gauw. Liefs, N. Ik blijf nog wel even plakken, haha.




Ervaring van N met medium Annicka   Ervaring van N met medium Annicka   Ervaring van N geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Annicka is een top medium. Ze is zuiver, oprecht en bovenal ontzettend lief, geen enkele vraag is Annicka te veel. Haar reading is echt eerlijk, no nonsens, ze zegt waar het op staat en wat je kunt verwachten. Tot gauw Annicka. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka,

Dank je wel voor de prachtige mail die ik ontvangen heb vanmiddag. Zo gedetailleerd met maar een enkele vraag. Je hebt helemaal gezien waar ik in stond en nu sta. Dat geeft me veel vertrouwen richting de toekomst en laat dit je zeker weten.

Vaak ben je op de lijn wanneer ik er ook op zit. Je bent absoluut een aanwinst.

Lieve groet.A.




Ervaring van A met medium Annicka   Ervaring van A met medium Annicka   Ervaring van A geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka, deze reading was voor ons allen veel duidelijker. We hopen echt dat alles uitkomt zoals je alles beschreef. Het doet ons goed, dit alles te hebben gelezen, bedankt.




Ervaring van Claudia met medium Annicka   Ervaring van Claudia met medium Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Hartelijk dank, ik vond het een mooi verslag, hopelijk komt het uit.




Ervaring van Claudia met medium Annicka   Ervaring van Claudia met medium Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Een vriendelijke dame met humor. Bedankt voor de mooie reading. Nu afwachten wanneer het allemaal uitkomt. Als je mijn naam ziet, weet je wie ik ben.
Liefs,

"Onontdekte Parel".




Ervaring van Onontdekte parel met medium Annicka   Ervaring van Onontdekte parel met medium Annicka   Ervaring van Onontdekte parel geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden