Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Karen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Dank je wel voor je bijzondere consult Karen. Ik ga er zeker mee aan de slag. Liefs T




Ervaring van Tristan met medium Karen   Ervaring van Tristan met medium Karen   Ervaring van Tristan geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Mijn krediet was op maar ik ga je zeker weer bellen. Je bent geweldig. Bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem  met medium Karen   Ervaring van Anoniem  met medium Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Karen. Wat moet ik zeggen je hebt me wel omver geblazen weeral, met je reading. Netjes, puur en ook nog eens eerlijk. Jij hebt me goed advies gegeven, en zeker heb je me doen schokkeren met een paar zinnen die je eerder al zei iets meer dan een maand geleden. Jij bent heeeeel zuiver Karen. Liefs je bent goud xxxxxx A.




Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Karen, ik hoop dat je gelijk krijgt. bedankt voor het gesprek.




Ervaring van Angelica met medium Karen   Ervaring van Angelica met medium Karen   Ervaring van Angelica geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Karen, mijn tegoed was op daarom haakte telefoon af. Je bent voor mij een rots in de branding, ik vind het leuk met jou en fijn om te praten je zegt de dingen die je eerder zei, ik bewonder je readings. Liefs A.xxx




Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Heel lieve medium, en to the point! Ik heb eventjes gesproken met je, was helder en echt open in alles wat je doorkreeg. Je was ook realistisch in mijn situatie niet oordelend en netjes alles beantwoord, ik ga je nog bellen voor meer info, en advies. Dikke knuffel! A.




Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Tijd geleden voor het eerst gebeld en ik kreeg Karen aan de telefoon, werkelijk waar een topparagnost.
Ik kon alles bij haar kwijt en haar lieve woorden hebben mij echt gerust gesteld.

Veel liefs Amanda






Ervaring van Amanda met medium Karen   Ervaring van Amanda met medium Karen   Ervaring van Amanda geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Hoi Karen, al uw voorspellingen komen ook uit. Had ik niet verwacht, leuk om mee te maken. Dank. Groetjes C




Ervaring van Camille met medium Karen   Ervaring van Camille met medium Karen   Ervaring van Camille geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Karen is altijd duidelijk en legt me alles stap per stap uit. Ik kan Karen aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Karen, je bent een warme paragnost.




Ervaring van Noa met medium Karen   Ervaring van Noa met medium Karen   Ervaring van Noa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve Karen. Ik belde je toen ik het allemaal echt niet meer zag zitten. Maar je hebt me echt tot rust gebracht en laten zien dat het anders kan. Ik ga er stap voor stap aan werken en geloof er terug in dat alles goed komt. Bedankt hiervoor. Xxxxx Bo




Ervaring van Bo met medium Karen   Ervaring van Bo met medium Karen   Ervaring van Bo geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Ik vind haar een hele goede paragnoste, die alles goed aanvoelde. Het werd me duidelijk en helder.




Ervaring van Bo met medium Karen   Ervaring van Bo met medium Karen   Ervaring van Bo geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve lieve Karen,
Goh, ik weet niet eens waar ik moet beginnen om voor u een getuigenis te schrijven.
Al geruime tijd bel ik met u en dat uw lijn altijd bezet is, is omdat u zo waanzinnig goed bent. Met een nuchtere maar altijd liefdevolle uitleg geeft u een reading. Een reading die altijd zo sterk en in mijn geval (en weet heel zeker ook bij zoveel anderen) zo spot on is. Want wat heb ik u vaak teruggebeld om te laten weten dat situaties exact zijn uitgekomen zoals u had voorzien. Zowel op werk als persoonlijk gebied. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik u heb leren kennen en hoop dat er nog vele gesprekken zullen volgen. Tot gauw, my darling! ;-) XXX




Ervaring van E. met medium Karen   Ervaring van E. met medium Karen   Ervaring van E. geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Je bent echt een goed en eerlijk medium.
ik kan iedereen adviseren jou te bellen.
Groeten.




Ervaring van Marcha met medium Karen   Ervaring van Marcha met medium Karen   Ervaring van Marcha geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Weer een voorspelling uitgekomen. super.
Fay.




Ervaring van Fay met medium Karen   Ervaring van Fay met medium Karen   Ervaring van Fay geplaatst op 4 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  De allerbeste op de lijn.
Ongeloofelijk wat jij kan.
Zo ontzettend lief, geduldig en erg zuiver.
Alles komt gewoon uit. Echt bizar.




Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem met medium Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Karen,

Ik was vandaag weggevallen zonder je te kunnen bedanken.
Maar bij deze ik kan niet omschrijven hoeveel je voor me betekent. Altijd eerlijk en zuiver geef je de juiste informatie door.
Jij bent zo uniek sterk in wat je doet.
Zonder voorinformatie of zonder dat ik zelfs iets moet zeggen, weet jij wat er speelt en kun jij realistisch schetsen wat er gebeurd en gaat gebeuren. En het klopt steeds opnieuw weer.
Dank je wel voor je talenten en je liefde waarmee je dit uitzonderlijke werk doet. Dank je wel om er altijd te zijn op het juiste moment.

Veel liefs.
E.




Ervaring van E. met medium Karen   Ervaring van E. met medium Karen   Ervaring van E. geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Nouuuu zeg. Je voorspelde dat ik onverwachts geld zou krijgen, ik had werkelijk geen idee van wie of wat, en wat denk je? Vandaag inderdaad heel erg onverwachts geld ontvangen.
.




Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve schat. Mijn grote steun en toeverlaat ben je. Heb je net gesproken en jou voorspelling is binnen 15 min na jou gesproken te hebben onverwachts gebeurt.
Ik was zelf erg zeker van de zaak betreft G en de leaseplan, maar jij kreeg duidelijk een Nee door.en jij hebt gewoon gelijk gehad.hij krijgt dat niet rond.
Hou me weer vast aan jou, en de voorspellingen, die vroeg of laat altijd uitkomen.
Spreek je gauw weer xxx
.




Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Hey lieve schat.
Bedankt voor je prachtige kaartlegging, en zoals gewoonlijk klopte alles weer, onbeschrijvelijk hoe sterk jou gave is.
Ik snap dat jij ook altijd in gesprek bent, jij bent zo ontzettend lief en begripvol en met zoveel respect naar de ander toe, zonder oordeel.en voorspellingen die gewoon uitkomen,zoooo bijzonder.
Ik gun iedereen een reading bij jou, want jij bent echt een topper op deze lijn.
Hele hele dikke knuffel van mij, en bel je zeker gauw.




Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Karen is een geweldige dame.
Die kan zoveel vetellen en tot in details.
Ik hoop dat de voorspelling snel uitkomt maar heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Ann met medium Karen   Ervaring van Ann met medium Karen   Ervaring van Ann geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve Karen.
Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen.
Ik heb jou vanochtend weer even gebeld, en ook nu zei je specifieke dingen ,nog voordat ik het je had verteld.
Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet,en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat.
Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar.
Nogmaals dankjewel
Dikke knuffel van mij.




Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda met medium Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Ik spreek al een tijdje met Karen en zij is echt een fantastische vrouw zij voelt zeer veel zaken aan, geeft goed advies en wat ik het meest bijzonder vind, zij is eerlijk en direct in haar mening. Karen is een bijzonder iemand want zegt de zaken om je vooruit te helpen en zij heeft bovendien ook nog veel humor. Veel van wat zij zegt, gebeurt ook effectief. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen eens met haar te spreken en dan wijst het zichzelf wel uit Christina .




Ervaring van Christina met medium Karen   Ervaring van Christina met medium Karen   Ervaring van Christina geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Hey Karen, deze morgen jou voor de eerste keer gebeld. Een heel duidelijk, zuiver en gestructureerd consult van jou gehad. Ze ziet en voelt de dingen loep zuiver aan. Je hebt bepaalde personen omschreven, die helemaal maar echt helemaal juist waren. Je speelt niet voor God en minder leuke dingen om te horen breng je met respect voor. Mijn ervaring met jou overweldigd vooral omdat je heel vlot praat en vooral je uitspraken hebt gedaan die er knal opzaten. Voor mij ben je vooral heel echt en oprecht, klasse madam en top medium. Heb alle vertrouwen in jouw voorspellingen. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met medium Karen   Ervaring van Sofie met medium Karen   Ervaring van Sofie geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Dag Karen, bedankt voor u en de manier hoe u uw gaven overbrengt.

Het mag dan goed nieuws zijn, het is wel dankzij uw kennis, kunnen en stem overgebracht.

Dank Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Karen   Ervaring van Marijke met medium Karen   Ervaring van Marijke geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Wanneer het even moeilijk gaat en ik bel jou op gaat het een stuk beter. Je bent positief ingesteld en geeft weer hoop daar waar ik wat twijfel heb. Bedankt.




Ervaring van Ikke met medium Karen   Ervaring van Ikke met medium Karen   Ervaring van Ikke geplaatst op 3 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Consult gehad van Karen. snel, duidelijk, komt direct tot de kern. mooie voorspellingen gekregen.




Ervaring van Y met medium Karen   Ervaring van Y met medium Karen   Ervaring van Y geplaatst op 16 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve Karen, ik wil je bedanken voor alles. Je steunt mij hierdoor. Het wordt mij momenteel heel zwaar gemaakt, maar jij blijft steevast aanhouden dat alles in orde komt. Ik heb echt enorm veel steun aan jou. liefs Annelies .




Ervaring van Annelies met medium Karen   Ervaring van Annelies met medium Karen   Ervaring van Annelies geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  bedankt voor de goeie uitleg.




Ervaring van eva met medium Karen   Ervaring van eva met medium Karen   Ervaring van eva geplaatst op 21 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Dank je wel lieve karen. Geen vraag is te gek en je blijft trouw aan wat je doorkrijgt tot in detail. Het bijzondere is dat je naast mijn vragen ook andere dingen doorkrijgt die ik je niet vraag. Ook dingen waarvan je niet kon weten dat 'ie spelen. Liefs.




Ervaring van Indeolie met medium Karen   Ervaring van Indeolie met medium Karen   Ervaring van Indeolie geplaatst op 8 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Aan 1 stuk door legt ze alle details op tafel. De details waarvan ik weet kloppen allemaal. Ik heb dus een volledig vertrouwen in haar voorspellingen.




Ervaring van ri met medium Karen   Ervaring van ri met medium Karen   Ervaring van ri geplaatst op 18 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Dag Karen.

bedankt, je ziet het heel goed.

thx.




Ervaring van kat met medium Karen   Ervaring van kat met medium Karen   Ervaring van kat geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Bedankt Karen voor de fijne legging en het gesprek. Voel me gerustgesteld en bevestigd in mijn intu´tie, echt super. C.




Ervaring van C met medium Karen   Ervaring van C met medium Karen   Ervaring van C geplaatst op 8 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Jouw readings geven me keer op keer superveel energie. Bedankt Karen. X.




Ervaring van V. met medium Karen   Ervaring van V. met medium Karen   Ervaring van V. geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Hey Karen, heb je net gesproken en vind je echt goed. Je voorspelde een moeilijke periode waar we sterker gaan uitkomen. Je gaf me de moed om er voor te gaan. Groetjes.




Ervaring van Liefs met medium Karen   Ervaring van Liefs met medium Karen   Ervaring van Liefs geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Liefste Karen, ik heb daarnet zo een opbouwend gesprek met je gehad. Wat jij allemaal zag in die kaarten dat klopt als geen ander. Ik voel me echt veel beter. Een hele dikke merci, voor mij ben je top. Tot gauw, knuffel Xxx.
.




Ervaring van Angel met medium Karen   Ervaring van Angel met medium Karen   Ervaring van Angel geplaatst op 31 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden