Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Niamh
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Heb met Niamh gebeld. wat een eerlijke lieve vrouw. top dank u wel. Echt de beste, Liefs Lies




Ervaring van Lieselot met medium Niamh   Ervaring van Lieselot met medium Niamh   Ervaring van Lieselot geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Nogmaals Dank, aantal dingen uitgekomen!




Ervaring van Ano met medium Niamh   Ervaring van Ano met medium Niamh   Ervaring van Ano geplaatst op 2 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Hallo Niamh, het is alweer een tijd geleden, ik ben terug van mijn reis en heb inderdaad een leuke man ontmoet zoals jij mij verteld had. Echt een voorspelling van een warmhartige medium. Ik bel je snel om er meer over te vertellen. Dinetha




Ervaring van Dinetha met medium Niamh   Ervaring van Dinetha met medium Niamh   Ervaring van Dinetha geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia  met medium Niamh   Ervaring van Cynthia  met medium Niamh   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  telkens weer heb je gelijk. Ze zei veel dingen die klopte. Ze is een topper deze vrouw. een aanrader voor iedereen.




Ervaring van Moon met medium Niamh   Ervaring van Moon met medium Niamh   Ervaring van Moon geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  je bent gewoon super goed. Je geeft altijd zoveel meer duidelijkheid.




Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Sorry de verbinding verbrak plots. Bedankt voor de geruststelling mbt Facebook en de opmerkingen van zijn nicht. Ik hou je op de hoogte van mijn karmische stuk met haar.




Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je hebt gelijk gehad Niamh. Jouw persoonsomschrijvingen gaan zo diep. De manier waarop jij iemand in zijn of haar kracht zet, is bijzonder. Jij verdient veel meer reviews.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Zo een geweldige lieve vrouw die veel kracht en super readings geeft. Ze geeft mij altijd kracht. Een geweldig medium. Liefs.




Ervaring van Marieke met medium Niamh   Ervaring van Marieke met medium Niamh   Ervaring van Marieke geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, hartelijk dank voor het gesprek op 1e kerstdag. De verbinding werd in een keer verbrokeln gelukkig heeft u mij rustig gekregen en zakelijk duidelijk gemaakt. Ik snap helemaal wat u benoemde over zijn Karma. Het is niet makkelijk maar weet als ik het weer zwaar heb dat ik u zal contacten. Liefs, Stier vrouw.




Ervaring van An met medium Niamh   Ervaring van An met medium Niamh   Ervaring van An geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Ik sta nog altijd met verstomming vast aan de grond wat je juist zei .als het uitkomt hoor je zeker nog van mij .zo aangenaam gesprek en niet veel moeten zeggen .gewoon luisteren en het komt binnen .gewoon bellen mensen .ze is een uit de duizend .




Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Sorry Niamh, mijn credits waren op. Dus helaas geen antwoord meer op mijn verhuis vraag m.b.t J.
Maar voor de rest ben ik gerustgesteld. Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met medium Niamh   Ervaring van Esmeralda met medium Niamh   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik ben je dankbaar voor alle fijne gesprekken en dat je me door een moeilijke periode heen helpt. Je zit altijd juist met je kaarten en gevoel. Jij was de enige die zag dat een afspraak niet doorging en kom mij daarbij ook de reden vertellen. Dank voor je geduld. Lieve mensen Niamh is echt een aanrader, maar weinige kunnen zo gedetaileerd informatie verschaffen als zij dat kan. Voor mij de beste. Liefs G.




Ervaring van G met medium Niamh   Ervaring van G met medium Niamh   Ervaring van G geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wat een topper ben jij. Je hebt mij een hele fijne gedetailleerde reading gegeven. Ik bel zeker terug .




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wat een topper ben jij. Je hebt mij een hele fijne gedetailleerde reading gegeven. Ik bel zeker terug.




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dank je wel Niamh, je bent een schat.Duizend maal dank lieve medium Niamh, je bent super. tot snel xxx. Cato.




Ervaring van Cato met medium Niamh   Ervaring van Cato met medium Niamh   Ervaring van Cato geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh,
Ik heb je nu in totaal 3x gesproken. Gisteren voor het laatst (klassenavond). Je bent een heel fijn medium en een goede. Gisteren is het trouwens goed gegaan. Hij stond ineens achter me. Heb hem totaal genegeerd. Dankjewel voor je gesprekken. Bel zeker nog terug.
xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Niamh   Ervaring van Karin met medium Niamh   Ervaring van Karin geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  She the best .
Ik heb nog nooit iemand aan de lijn gehad die zo vaak voor mij heeft gekeken en die mij zo erg helpt en rustig houdt. Ik hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen, want het is al een keer gebeurd. Xx S.




Ervaring van C. met medium Niamh   Ervaring van C. met medium Niamh   Ervaring van C. geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  hey niamh,
heb je vandaag gebeld,het was heel kort maar heb toch veel mogen weten, hetgeen dat je zag in de kaarten klopte wel, hopelijk komt hij naar belgie. Dank u.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je bent oprecht, lief en behulpzaam. Ze zegt waar het voor staat. Ik kan uren met je praten.




Ervaring van Niamh met medium Niamh   Ervaring van Niamh met medium Niamh   Ervaring van Niamh geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh wat had je het goed gezien plotseling zei je, en ja hoor plotseling was het er. Heel scherp van je. Ik ben ontzettend blij dat dit is uitgekomen en wil je bedanken voor het vertrouwen dat je mij geeft al die tijd. Voel mij altijd rustig als ik jou spreek. Tot gauw weer lieve Niamh.




Ervaring van Anoniempje met medium Niamh   Ervaring van Anoniempje met medium Niamh   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dank voor vandaag weer lieve Niamh, ik vind het altijd erg fijn om met je te kletsen.
Liefs.
De eerste beller vandaag.




Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je hebt gelijk gehad lieve Niamh omtrent dat tweede bezoekje.dus ontzettend veel dank daarvoor je hebt het heel goed gezien.
Je bent altijd zo lief en vind het ook altijd erg fijn om je te spreken.
Dikke knuffels en tot gauw weer, en veel liefs.

Die ene dame met die twee fotos die je hebt gekregen.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Fijn dat ik u te pakken heb gekregen. Lieve Niamh het doet mij altijd goed om u te spreken. De vorige voorspellingen zijn ook uitgekomen. Tot snel knuf.




Ervaring van x met medium Niamh   Ervaring van x met medium Niamh   Ervaring van x geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik wil je heel erg bedanken, wat ben jij goed. Zonder dat ik iets gezegd had wist je wat er speelde, ik hoop zo dat je voorspellingen uitkomen, ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden, ik houd je in elk geval op de hoogte, zeker van Portugal, liefs Kris.




Ervaring van Kris met medium Niamh   Ervaring van Kris met medium Niamh   Ervaring van Kris geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Mijn krediet was op daardoor het einde. Opnieuw bedankt . Je geeft me steeds terug de moed. Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh,plots viel ik weg maar mijn belkrediet was op.Ik zal het je zeker laten weten als de voorspelling uitkomt.DANK U.




Ervaring van A met medium Niamh   Ervaring van A met medium Niamh   Ervaring van A geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Bedankt voor het gesprek, de belminuten waren op. Ik ben altijd blij als ik jou heb gehoord. Groetjes Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, alweer bedankt om me gisteren tot rust te brengen. Ik voel me altijd volledig anders, beter, nadat ik jou gesproken heb. Heel bijzonder. Liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Maar jij hebt me terug tot rust gekregen in die korte 10 minuten tijd. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen maar ik geloof terug en ik vertrouw. Je bent fantastisch. Oneindig bedankt voor alles. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik kan in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar ik u ben. Wat je ziet, wat je voelt. Zo een gave. Ik was vandaag de hele dag compleet overstuur.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik hoop dat je vanavond nog even online komt want de lijn was onderbroken. Veel liefs Val.




Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden