Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Oceana
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana stelt me gerust in bepaalde kwestie's waar ik over pieker. Ze geeft me goede tips hieromtrent. Wat ze zag was heel positief en ik kan nu weer allemaal loslaten. bedankt Oceana. Grtjes Mar




Ervaring van Marit met medium Oceana   Ervaring van Marit met medium Oceana   Ervaring van Marit geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  lieve Oceana, Bedankt voor je tijd, adviezen en wijze lieve woorden. Jouw voorspellingen zijn allemaal uitgekomen en elke keer van een precisie. je bent de beste top paragnost die ik ken. Je hebt mijn hele vertrouwen xxxx




Ervaring van Marina met medium Oceana   Ervaring van Marina met medium Oceana   Ervaring van Marina geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hey lieve Oceana het contact is er gekomen en jij hebt dat ook altijd gezegd dus jij bent voor mij ook een topmedium dikke knuffel en hartstikke bedankt. Echt een topper. xx M




Ervaring van Miriam met medium Oceana   Ervaring van Miriam met medium Oceana   Ervaring van Miriam geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  wat brengt de toekomst. Oceana heeft me enorm geholpen en advies gegeven. I Dank voor je gesprek.




Ervaring van Marijke met medium Oceana   Ervaring van Marijke met medium Oceana   Ervaring van Marijke geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Dank uw wel. je hulp, steun, luisterend oor doet zo goed.





Ervaring van Claudia met medium Oceana   Ervaring van Claudia met medium Oceana   Ervaring van Claudia geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Dag Oceana
Bedankt voor de raad ivm mijn boekhouder. Heel sterk hoe jij alles doorkrijgt.
Je bent een aanrader.
Groetjes
Kat.





Ervaring van Kat met medium Oceana   Ervaring van Kat met medium Oceana   Ervaring van Kat geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt oceana
Weeral voor de mooie Reading. De goede raad.
En ik kom er zeker op terug dat u weet dat het uitgekomen is.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt voor je eerlijke en helende gesprek, Oceana, je bent een aanrader . Liefs F




Ervaring van Frits met medium Oceana   Ervaring van Frits met medium Oceana   Ervaring van Frits geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hoi Oceana, wat een fijne lieve vrouw ben je om mee te praten. En to the point, ziet het snel en goed, en geen blabla er omheen, Topper. x Evelien




Ervaring van Evelien met medium Oceana   Ervaring van Evelien met medium Oceana   Ervaring van Evelien geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Je bent zo n goed mens. hopelijk spreken wij elkaar snel terug.




Ervaring van Lizzy met medium Oceana   Ervaring van Lizzy met medium Oceana   Ervaring van Lizzy geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Your simply the Best Oceana alles wat je heb gezegd is uitgekomen. over 7 weken zou de man een gesprek met mij hebben, iets eerder dan ik zou verwachten zelfs, nou het klopt. De eerdere gesprekken zijn er ook geweest net zoals je voorspelde ongelofelijk wat ben jij goed. Veel liefs Fleur en zeker zal ik je weer contacteren in de toekomst.




Ervaring van Fleur met medium Oceana   Ervaring van Fleur met medium Oceana   Ervaring van Fleur geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met medium Oceana   Ervaring van Shanna met medium Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceaan

Bedankt weeral voor het accuraten consult ! Heb je nog terug willen bellen maar je was in pauze en dan oeps weg




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt oceana
Ik heb veel gehad aan u consult. U bevestigd het hele plaatje.
Fijn weekend.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 17 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana,
Oceana vertelt niet wat je wil horen, wel wat ze doorkrijgt wat het beste is voor jou.
Niet altijd even gemakkelijk om te plaatsen, maar na de nodige reflectie kun je haar standpunten begrijpen en plaatsen.
Achteraf ben je beter is staat om een helikopterbeeld van de situatie te maken, en in alle rust en vertrouwen een beslissing nemen.
Oceana is steeds begripvol en attent.




Ervaring van Peter met medium Oceana   Ervaring van Peter met medium Oceana   Ervaring van Peter geplaatst op 6 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hallo Oceana,


Bedankt. Je bent Top . Ik zie alles weer rustig en duidelijk. Dikke knuffel van Nora.




Ervaring van Nora met medium Oceana   Ervaring van Nora met medium Oceana   Ervaring van Nora geplaatst op 29 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana, bedankt voor de warme, inzichtgevende en ondersteunende gesprekken in 2021. Ik wens jou een fantastisch, gezond en aangenaam 2022 met weinig zorgen, veel plezier en alles wat je hartje maar wensen mag. Dikke warme knuffel. Warme groeten Ann.Dikke merci.




Ervaring van Ann met medium Oceana   Ervaring van Ann met medium Oceana   Ervaring van Ann geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana is zo een topper. Zij weet duidelijk de situatie te schetsen. Een van de beste paragnosten die ik ooit heb gesproken. Een aanrader.
Dank je.
Warme knuffel en tot snel. Ella.




Ervaring van Ella met medium Oceana   Ervaring van Ella met medium Oceana   Ervaring van Ella geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hey oceaan, sorry maar belkrediet was op waardoor de lijn verbroken werd. Ik wil je toch nog langs deze weg bedanken voor het gesprek. Ik vond het best wel aangenaam en je gaf me wel het gevoel dat je wist waarover je het had. Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Oceana   Ervaring van Nathalie met medium Oceana   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Wat een lieve vrouw is Oceana. Ik heb zojuist een warme, liefdevolle en eerlijk consult gehad. Oceana zeg waar het op staat het klopt gewoon. Dankjewel hiervoor, de warme groet van mijn moeder. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met medium Oceana   Ervaring van Desiree met medium Oceana   Ervaring van Desiree geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Een heel lief, en speciaal mens.
Doordat mijn vaste consulte niet online was, en ik even iemand moest spreken, had ik haar opgebeld.
Ik dacht even mijn verhaal kort uit te leggen, maar met alleen een naam en leeftijd wist ze alles te vertellen, zonder zelf 1 ding te moeten zeggen.
Zeer speciaal en mooi.




Ervaring van Joy met medium Oceana   Ervaring van Joy met medium Oceana   Ervaring van Joy geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana, ik spreek je al een tijdje. Soms in paniek, maar elke keer is het raak. Je zegt niet alleen dingen uitkomen maar ook stel je mij gerust. Je maakt er verder ook geen probleem van of we heel even bellen of een uitgebreid consult. Het is erg fijn om met je te praten. Het doet me ook heel goed om te horen dat ik spiritueel ben gegroeid. Heb de adviezen van toen aangepast. Ben er nog lang niet maar met jouw hulp kom er zeker wel. Ik wil je dan ook oprecht bedanken voor alle gesprekken. Ben nog steeds verbaasd dat je bepaalde dingen zag die je niet kon weten. Zelfs nog soms voor ik wat zeg weet je het precies. Ik heb alle vertrouwen in je voorspellingen, dat kan ook niet anders, want tot nu toe is alles uitgekomen. Ik spreek je binnenkort weer. Veel liefs Cynthia.




Ervaring van Cynthia met medium Oceana   Ervaring van Cynthia met medium Oceana   Ervaring van Cynthia geplaatst op 25 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Beste Oceana, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet.
Gezonde groet, Astrid.




Ervaring van astrid met medium Oceana   Ervaring van astrid met medium Oceana   Ervaring van astrid geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Ik heb al een paar keer contact gehad met Oceana. Haar stem klinkt als een toffe lieve warme dame. En dat is ze ook. Ik heb haar gebeld met wat in mijn ogen iedere keer een onozele lacherige situatie was in mijn gedachten maar in mijn hart bloedserieus. Zij heeft naar mij geluisterd en niet alleen met haar oren. Maar met hart en ziel. Ze maakt mijn onrustig gevoel en onrustig hoofd rustig. Ze tovert een glimlach op mijn gezicht. Ze vertelt eerlijk wat ze ziet en doorkrijgt hoe raar het voor mij soms klinkt. Ook al snap ik er soms niets van. Ze zegt gelijk ze het doorkrijgt. En verduidelijkt indien nodig. Kan echt mijn hart en zorgen kwijt bij haar. Ik wou soms dat ik haar eerder gebeld had. Haar eerder ontmoet had. De tijd zal toen nog niet rijp geweest zijn. Maar ik vertrouw en geloof op haar. En waarom ? Omdat ik me heel goed voel bij haar. Haar voorspellingen komen niet alleen uit maar ze voelt vertrouwd voor mij. En dat is de reden dat ik altijd op haar bel als ze online is.




Ervaring van Evy met medium Oceana   Ervaring van Evy met medium Oceana   Ervaring van Evy geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana, ik heb de laatste tijd al veel met je gesproken waardoor ik meer en meer de inzichten krijg die belangrijk zijn tijdens mijn spirituele reis hier op aarde. Ik ben het universum zo dankbaar dat ze jou op mijn pad gezet hebben, het trillingsniveau en de positieve, inzichtrijke en warme gesprekken geven mij zo een boost dat ik het leven echt wel omarm met liefde en licht. Jij bent een engel op aarde voor mij. Dat je nog veel mensen zo mag blijven helpen dan komt het wel in orde met de mensheid. Veel liefde en licht voor jou.




Ervaring van Ann met medium Oceana   Ervaring van Ann met medium Oceana   Ervaring van Ann geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Beste Oceana,

Wat een mooie naam, als mooie service die u heeft verleend. Een vrouw die oprecht overkomt en haar best heeft gedaan om mij in mijn moeilijke levensfase te begeleiden. Dank u wel, hiervoor. Ik heb een zeer prettig en positief gesprek met u ervaren. Bedankt voor de hulp.

Veel groetjes,
Vandhana.




Ervaring van Vandhana met medium Oceana   Ervaring van Vandhana met medium Oceana   Ervaring van Vandhana geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Wat een fijn consult. Ik ben zeer dankbaar wat je me mee hebt gegeven voor mijn echtgenoot. Ben zeer benieuwd en houd je op de hoogte of het uitkomt. Echt eens deze vrouw bellen ze geeft ineens ook goede raad en een goed gevoel. Zodra er iets uitkomt laat ik dat weten. Corona is voorlopig de enige spelbreker. Tot later.




Ervaring van Anja met medium Oceana   Ervaring van Anja met medium Oceana   Ervaring van Anja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Super. Deze dame kan heel goed invoelen.




Ervaring van DN met medium Oceana   Ervaring van DN met medium Oceana   Ervaring van DN geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Een mooie reading gehad met Oceana. Geen vraag is voor Oceana vreemd of te veel. Tot gauw en veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Oceana   Ervaring van Anoniem met medium Oceana   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana,
Bedankt voor het mooie consult , ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met medium Oceana   Ervaring van L met medium Oceana   Ervaring van L geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden