Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-amsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Rashieda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Je bent een brug tussen hier en daar. Dankjewel voor het ondersteunend gesprek. Geeft moed en kracht om door te zetten.
Inge.




Ervaring van Inge met medium Rashieda   Ervaring van Inge met medium Rashieda   Ervaring van Inge geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Deze vrouw is zo goed in wat ze doet.
Veel info gekregen op korte tijd.
Een engel op aarde.
Dank je wel.




Ervaring van Els met medium Rashieda   Ervaring van Els met medium Rashieda   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Antoinette.




Ervaring van Antoinette van der Kaaij met medium Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij met medium Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Zij weet waar ze het over heeft, inderdaad contact met overledenen en nog veel meer van de geesteswereld. Een vrouw in contact met de andere werld. Ontzettend fijn voor juist die antwoorden op bepaalde vragen.




Ervaring van Gert met medium Rashieda   Ervaring van Gert met medium Rashieda   Ervaring van Gert geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Dit is een vrouw met een opmerkelijke gave. Zeer aan te bevelen om wat zij u weet te vertellen.




Ervaring van M met medium Rashieda   Ervaring van M met medium Rashieda   Ervaring van M geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Net gesprek met u gehad vond heel lief vriendelijk zeker aanrader voor anderen wist precies wat er speelde Dankje lieve rashieda.




Ervaring van Anoniem met medium Rashieda   Ervaring van Anoniem met medium Rashieda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Dank je voor jouw liefdevolle woorden en eerlijke reading.




Ervaring van Malika met medium Rashieda   Ervaring van Malika met medium Rashieda   Ervaring van Malika geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Bedankt voor alle informatie. Het was een fijne gesprek.




Ervaring van X met medium Rashieda   Ervaring van X met medium Rashieda   Ervaring van X geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Dank u, het was erg interessant.
?Wow?Ik weet niet wat ik moet zeggen dit verrast mij zo.
Succes nog met alles Rashieda.




Ervaring van Edwin met medium Rashieda   Ervaring van Edwin met medium Rashieda   Ervaring van Edwin geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Liefste Rashieda,
Een geschenk Gods ben jij. Het contact met mijn dierbare overledenen en mijn dochtertje die toch nog bij mij is en mij troost. Ik ben sprakeloos. Echt waar. Je zag ook mijn dochtertje nu als een jonge vrouw. Een grote dank liefste Rashieda. Iris .




Ervaring van Iris met medium Rashieda   Ervaring van Iris met medium Rashieda   Ervaring van Iris geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Lieve mevrouw Rashieda, ondanks dat er geen passende praktische hulp was, ben ik u dankbaar voor uw mededogen, uw geduld, het meedenken, het willen begrijpen en uw peptalk. Het is zo mooi dat er nog mensen zoals u bestaan, dit was zo goed gesprek. Fu gado, dankbaar dat u er bent.




Ervaring van Liza met medium Rashieda   Ervaring van Liza met medium Rashieda   Ervaring van Liza geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Bedankt u bent een topper. Ik bel u snel weer.




Ervaring van Wendy met medium Rashieda   Ervaring van Wendy met medium Rashieda   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Lieve Rashieda,
Heel veel dank voor het fijne gesprek dat
ik gisteren met je had.
Hartelijke groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne met medium Rashieda   Ervaring van Marianne met medium Rashieda   Ervaring van Marianne geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Dank je voor de hulp en alles wat je hebt opgelost samen met mij. Mocht ik jou niet meer spreken, dan wens ik jou ook hele fijne feestdagen.




Ervaring van Dory Bleijswijk met medium Rashieda   Ervaring van Dory Bleijswijk met medium Rashieda   Ervaring van Dory Bleijswijk geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Rashieda is een geweldigeeeeee vrouw.
Zei wist me precies te vertellen hoe de vork in de steel zit.
Ze beschreef alles gewoon echt geweldig.

Dank je wel Rashieda.




Ervaring van Danielle met medium Rashieda   Ervaring van Danielle met medium Rashieda   Ervaring van Danielle geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Rashieda oprecht en eerlijk. Kon precies vertellen wat zich afspeelt in de relatie, toekomst. Hartelijk dank Rashieda.




Ervaring van Ni met medium Rashieda   Ervaring van Ni met medium Rashieda   Ervaring van Ni geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Goede inzichten op de persoon die ben. Bedankt voor de consult, bel zeker terug.




Ervaring van S met medium Rashieda   Ervaring van S met medium Rashieda   Ervaring van S geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-amsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden